O krok blíž ke správné podprsence!

17.05.2011 10:36

Je tady druhá proměna se Správnou podprsenkou. Dnes si opět ukážeme, jaká kouzla dokáže padnoucí podprsenka!

Naměřily jsme 72cm pod prsy a 86cm přes prsa. Na tyto míry bychom správně měly vzít podprsenku velikosti 65D (případně DD). Bohužel jsme takovou velikost nesehnaly a tak jsme zvolily nejlepší možnou variantu, tedy velikost 70C. Proto tedy článek s názvem "O krok blíže ke správné podprsence".

Ono po tom volném obvodu u podprsenky 80C je to i tak šok a chvíli trvá, než si tělo zvykne na podprsenku, že tam „něco je“ a že „je to cítit na těle“. Obě podprsenky jsou vyztužené s lehkým push-up. Skoro mi přijde, že podprsenky v menších velikostech se bez push-up ani nevyrábí. 
 
První (černá) podprsenka je velikosti 80C. Obvod v nenataženém stavu má 70cm a okolo 85cm natažený. Je tedy samozřejmě moc velký, vzhledem k tomu, že jsme pod prsy naměřily 72cm. Obvod o 13cm větší zkrátka neposkytne prsům žádnou podporu a podprsenka je naprosto k ničemu. Jak můžete vidět na fotografii níže, obvod u černé podprsenky se nám sune směrem nahoru a zepředu (viz. fotka nahoře) prsa nejsou držena v dekoltu a opět se nám rozutekla všude možně.

 

U podprsenky 70C jsme u obvodu v nenataženém stavu naměřily 65cm, natažený potom kolem 76cm. To znamená změnu v obvodu podprsenky  téměř o  10cm méně! Je to samozřejmě rozdíl na první pohled. U bílé podprsenky obvod sedí tam, kde má, nikam se nesune a zepředu je vidět, že prsa jsou správně držena v dekoltu. Nicméně to pořád ještě nebylo ono, moc jsem nepochopila účel zapínání pouze na jeden háček (bílá podprsenka), čímž samozřejmě podprsenka ztrácí na podpůrné činnosti  i přesto, že obvod je již téměř ve správné velikosti.

 

Na obrázku výše můžete vidět, jak poznat moc velký obvod podprsenky. Správně byste měli odtáhnout zapínání asi tak na tři prsty, nikoli si na zádech střežit ještě místo pro kamarádku. Z boku je vidět, že košíčky vůbec nesedí, jak by měly. Takováto podprsenka slouží opravdu pouze k tomu, aby vám pod tričkem nebyly vidět bradavky. Jinak totiž můžete vyrazit i bez ní, jelikož vůbec neplní funkci podprsenky a je úplně k ničemu.

 

Jelikož mi po minulé proměně někdo vytknul, že podprsenka je stejně jen pod oblečením a nikdo jí nevidí, nyní vás přesvědčím o opaku. Podprsenka samotná sice vidět není, ale na první pohled je viditelný rozdíl. Jak vidíte na fotografii výše, špatná podprsenka nám zde prsa tak trochu splácla a vůbec nepozvedla – jak by taky mohla, když je obvod tak velký! Naopak u velikosti podprsenky 70C jsou prsa z boku krásně kulatá a pozvednutá a celkově vypadají lépe.

Také zepředu můžeme vidět změnu. Jelikož prsa mají konečně nějakou podporu a neutíkají nám do podpaží ani nevypadávají spodem košíčků, najdeme je tam, kde mají být, tedy v dekoltu.
Tak milé dámy/slečny/paní,  teď už jen stačí přestat se hrbit, hezky se narovnat a se správnou velikostí podprsenky, krásným dekoltem a zdviženou hlavou vyrazit do ulic!

Jak se Vám dnešní proměna líbila? Diskutovat můžete přímo pod článkem!

Diskusní téma: O krok blíž ke správné podprsence!

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

Albertlex | 08.06.2018

The prostate related is an essential section of a male's reproductive :. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The men's prostate is situated just while watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is usually really miserable and inconvenient for the patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and cancer of prostate.



Prostate infection, also referred to as prostatitis, is among the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years old. Infections from the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common of forms of prostate infection. It is brought on by bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition connected with a particular defect inside the gland as well as the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be brought on by trauma for the urinary tract or by infections received from other regions of the body. A patient may feel testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal from the prostate defect as well as the use antibiotics and NSAIDs to deal with the inflammation.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of prostatitis cases; however, researchers have not even to ascertain the causes of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a consequence of unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and high lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some with the things you can do and also hardwearing . prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for general health and it'll also maintain your urinary track clean.

2. Some studies suggest that a few ejaculations a week will prevent prostate type of cancer.

3. Eat beef moderately. It has been shown that consuming over four meals of beef weekly will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most crucial measure to look at to make sure a healthy prostate is always to go for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to opt for prostate examination at least a year.

:(

Katka | 26.10.2011

já mám objem 95 a košíčky B jak kdy někdy i C atd proste podle toho jak je šitá ...no a moje prsa nejsou v ničem hezká a když už najdu podprsenku ve které jsou má prsa krásná tak mi v podpaží přetéká kuže:( PS:Moje prsa jsou celkem povislá a to je mi tprve 15 :(

Kdyby se to tak dalo koupit...

ladyzab | 05.06.2011

Hlavní problém je v tom, že koupit správnou velikost podprsenky je u nás takřka nemožné, zejména pro některé z nás :-(. 70C se patrně sežene ještě vcelku snadno, ale koupit 75K, která mně tady podle kalkulátoru vyšla? A ještě si vybírat, jaká se mně líbí a jaká ne? Vyloučeno :-(. I 75H, kterou nosím teď, musím koupit někde v e-shopu, to znamená bez vyzkoušení (a ne každá podprsenka s touto velikostí má stejnou velikost), protože v kamenném obchodě mají 75-ky v lepším případě do D-čka :-(.

Re: Kdyby se to tak dalo koupit...

Katka | 27.09.2011

Zkuste Debenhams. Taky to není ideální, ale velký velikosti mají. Je pravda, že já na vybranou podprsenku (v černé barvě) čekala nějaký ten pátek než ji dodali (bohužel se nedá objednat přímo pro zákaznici a musíte čekaj, než se rozhodnou ji přivézt a neustále se chodit dávat), ale jsem spokojená....mám velikost 70 F-G a věřte mi, že to taky není žádný med tuhle velikost shánět

...

Jana | 18.05.2011

ja mam podobne miry jako slecna na fotkach a mam 65D, je ale pravda, že v ČR se to da jen velmi tezko sehnat. Ja kupovala v zahranici a pak na Brastop a jsem spokojena. Kdybyste mel nekdo tip na kamenny obchod, kde by se dala tahle velikost sehnat tak uvitam!

Re: ...

Martina | 19.05.2011

Nevím, odkud jste, ale já jsem tuhle velikost koupila v BraExpertu v Praze - jeden je v pasáži Lucerna, druhý v Nuslích. Občas se mi poštěstilo u Markse a Spencera, ale to byla spíš náhoda. Takže přibližně po roce a půl shánění mám doma celé dva kusy v téhle velikosti...

Re: ...

monika | 07.07.2011

v triumfu je maji

Super!

maheda.eu | 17.05.2011

Bardzo się cieszę, że i w Czechach jest taka strona :-)
Pozdrawiam z okolic miasta Bielsko-Biała, prawie jak sąsiadka!

Re: Super!

Správná podprsenka | 17.05.2011

Thanks Maheda =o)

Přidat nový příspěvek