Victoria's Secret II. - Fenomén luxusu

04.10.2011 11:56

Značka spodního prádla Victoria’s Secret je z nějakého, pro mě naprosto nepochopitelného důvodu, řazena k nejlepším značkám podprsenek a spodního prádla v USA. U nás je tato značka považována za luxus a za něco „speciálního“.

 

Nikoho však již nezaráží, že tato opěvovaná značka má až neskutečně malý a omezený výběr velikostí a žádnou představu o tom, jak vypadá padnoucí prádlo. Prádlo Victoria’s secret je považováno za velmi sexy. Nicméně spousta dívek a žen si může připadat divně či „nenormálně“ pokud u Viktorky nenajdou svoji velikost a proto si raději objednají velikost 75B, hlavně, že je to od Vicotoria’s secret. Nevadí, že zapínání leze až za krk a prsa vypadávají spodem košíčků. Důležité je, že takto je to sexy!

 

Názorné obrázky modelek Vicotoria’s secret jsme si ukázali zde.

 

Jak můžete z fotografií velmi snadno poznat, i přesto, že jen hýří různými retušemi, podprsenky Victoria's secret téměř nikdy modelkám nesedí tak, jak by měly. Není proto divu, že slečnám pak nesedící podprsenka přijde normální a „správná“.

 

Sama jsem se nikdy neuchýlila k nákupům u Vicotria’s secret. Osobně mi vadí malý rozsah velikostí, který může způsobovat u dívek a žen špatný pocit z vlastního těla či pocit, že jsou „divné“, pokud se do nabízených velikostí nevejdou (tj. většina žen s velikostí větší košíčků větší než D a obvodem menším než 75).

 

Naštěstí je na trhu spousta kvalitních a dobrých značek, které prodávají své prádlo v obrovské škále velikostí – tedy tak, aby padlo opravdu každému. Proč se tedy mačkat v nesedící podprsence od firmy, která neumí obléknout ani svoje vlastní modelky, když můžete mít kvalitní a padnoucí prádlo?

Každá z nás si jistě najde svoji oblíbenou značku, k mým favoritkám patří Freya, Fauve a Curvy Kate. Jaké jsou ty vaše a jaký máte názor na fenomén luxusu pod názvem Victoria’s secret?

Diskusní téma: Victoria's Secret II. - Fenomén luxusu

Jarka

souhlasim | 04.10.2011

Taky musím souhlasit. Hlavně mladý holky se můžou z VS zbláznit, je to pro ně největší známka luxusu. To, že jim lezou prsa všude možně a podprsenka jim vůbec nesedí,to už jim nevadí.Škoda,že se mladý holky takhle dobrovolně ničí :(

naprosto presny

Mountbatten | 04.10.2011

MUsim reagovat, protoze tento pocit z Viktorky mam taky. Rikam ji "navoneny lejno". Vzhledem k tomu, jaky pocit luxusu nastluji a jejich modelky jsoutaky utlounke kozate kocky, tak pochybuju, ze nejake realne je obvod 75 (o kosikach nemluve).
Jenze ono to vypada vic sexy, kdyz se kozy derou z kosiku, nez kdyz tam hezky spravne sedej. A to je cela Viktorka: postelove modely. A zeny jsou pak i presvedceny, ze skutecne maji 75B, kdyz je v teto velikosti nejvice nabidek u te luxusni a superkvalitni Viktorky.

Přidat nový příspěvek