Ze 75B na 75C a stejně špatně!

06.11.2011 19:20

Tato mladá žena dříve nosila podprsenky velikosti 75B, asi jako většina žen. Poté, co se jí o něco zvětšila prsa, začala nosit velikost 75C. Na obrázku níže můžete vidět, jaký efekt měla podprsenka v této velikosti.



www.maheda.eu


Slečna nechtěla o menším obvodu podprsenky ani slyšet. Bála se, že pokud by zvolila podprsenku s obvodem menším než 75, budou se jí na zádech tvořit nevzhledné faldíky. Takto však naše hlavní hrdinka vypadala v podprsence, ve které přišla:



www.maheda.eu


Můžete vidět, že obvod podprsenky je příliš volný, posouvá se po zádech nahoru a tvoří nevzhledné faldíky. Takové faldíky se vám nevytvoří ihned po oblečení podprsenky, ale v průběhu celého dne, kdy se, byť příliš velký obvod podprsenky, zařezává do zad.
Spousta žen má také problém s tukem u podpaží. Snaží se jich zbavit různými dietami a cvičením. Přitom to není nic víc než… prsa! Přesněji řečeno, je to část prsou, která se ještě do nedávna tlačila v podpaží, jelikož se nevešla do podprsenky.
Výběr správné velikosti podprsenky vám může výrazně pomoci zbavit se nežádoucích faldíků na zádech i v podpaží.

Takto vypadala prsa z profilu:


www.maheda.eu

Slečna se nakonec nechala přemluvit a vyzkoušela si podprsenku v naprosto jiné velikosti, a sice v britské velikosti 32GG. Obvod 32 odpovídá evropské velikosti 70 a košíčky se převádějí odlišně v závislosti na výrobci.


www.maheda.eu

Těžko uvěřit, že se jedná o stejnou ženu, že? Podprsenka sedí perfektně, prsa neutíkají nikde bokem a konečně se vytvořil také pěkný tvar prsou.
Porovnání prsou v různých podprsenkách (75C a 32GG):



www.maheda.eu


Mnoho z vás bude pravděpodobně překvapeno, jak nevzhledné faldíky na zádech zmizely, přestože je obvod podprsenky ještě menší. Obvod podprsenky se nám totiž nehrne po zádech nahoru a také je obvod podprsenky širší a nezařezává se tolik do kůže. 


www.maheda.eu


Na závěr – velikost podprsenky 75C a původní košile (vlevo) a velikost podprsenky 32GG a původní košile (uprostřed) a podprsenka velikosti 32GG a halenka BiuBiu (vpravo). BiuBiu vyrábí halenky také pro větší poprsí a proto se košile nijak nehrne a poskytuje prsům dostatek místa.
 


www.maheda.eu

Se svolením převzato a přeloženo z polské stránky www.maheda.eu.

Diskusní téma: Ze 75B na 75C a stejně špatně!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek