Jak Vám střih podprsenky změní tvar prsu?

10.06.2011 08:47


Vaše prsa směřují od sebe, ale vy je chcete vytvarovat k sobě blíže? Nebo chcete nechat vyniknout jejich přirozeným křivkám? Či chcete naopak co nejvíce zakrýt jejich tvar? Se vším si poradí různé střihy podprsenek. Poradíme vám, podle čeho vybrat ten správný!

„Každá žena má prsa jiná, ale v zásadě existují dva základní typy podle potřeby hloubky košíčku,“ říká odbornice na spodní prádlo Vendula Maleňáková z pražského butiku Dolly. „První typ jsou plná prsa, která míří směrem dopředu, a nejsou většinou tak pevná, jsou u sebe a tvoří žlábek. Druhý typ jsou ta, která jsou dál od sebe, nejsou tak plná, nedělají onen žlábek a mohou být i pevnější.“ Samozřejmě tradičně platí zákon, že ty, co mají první, chtějí ta, co mají druhé. S trochou šikovnosti a správnou podprsenkou to ale jde!


„Se svými prsy mám problém, nikdy nevím, jak je správně obléknout,“ přiznává naše první figurantka Jitka, a určitě není jediná pod sluncem. Poté, co jsme vyřešili správnou velikost (Jitka si myslela, že má 75 B, ve skutečnosti to ale bylo 65 C....