Kalhotky a podprsenka: musí k sobě ladit?

21.09.2011 14:09

Kupujeme pouze sety aneb kalhotky a podprsenka musí vždy ladit!

Pokud nechcete nad výběrem spodního prádla příliš přemýšlet, můžete si k podprsence do setu koupit také kalhotky a nosit prádlo vždy sladěné. Nicméně, ženy, které nosí sladěné prádlo většinou k jedné podprsence kupují více kalhotek do setu (přeci jen podprsenku nemusíte prát po každém nošení). Nevýhodou je, že kalhotky, které se prodávají do setu k podprsence jsou často ne příliš levné a tak si pro parádu musíte sáhnout hlouběji do kapsy. Nicméně z našeho výzkumu vyplývá, že pouze sladěné prádlo nosí pouze necelých 6% žen! Dalších 12% žen většinou nosí prádlo sladěné, ale občas ne.

Bílá podprsenka a tmavé kalhotky? Proč ne!

Jistou nevýhodou v nošení sladěného spodního prádla může být to, že nám vše musí „ladit“ také s oblečením. Pokud budete mít bílé kalhoty a černé triko, jaký zvolíte set? Pokud bílé nebo tělové barvy, pak za chvíli podprsenka nebude vypadat příliš hezky. Pokud naopak, tedy černý set, kalhotky vám budou přes kalhoty prosvítat.

Z průzkumu vyplynulo, že většina žen nenosí sladěné spodní prádlo. Téměř 52% žen nosí sladěné prádlo pouze občas a 31% žen nikdy nenosí sladěné prádlo. Nemusí to být pouze finanční možnosti, ne každý nutně potřebuje mít sladěné prádlo a u většiny žen vítězí spíše praktičnost.


Černé kalhotky jdou ke všemu
Nejlépe uděláte, pokud se zásobíte zejména kalhotkami v černé barvě. Jednoduché černé kalhotky vypadají dobře téměř s jakoukoli barvou. Ušetříte si čas i peníze a nemusíte v šuplíku stále hledat kalhotky do setu. Do zásoby přidejte také kalhotky tělové nebo bílé barvy pod světlé kalhoty a sukně.


Procentuelní výsledky průzkumu:

Diskusní téma: Kalhotky a podprsenka: musí k sobě ladit?

.

Alka | 21.09.2011

Já nosím vždy sladěno. Samozřejmě, od dané konkrétní podprsenky si kupuji pouze jedny kalhotky do setu, jsou opravdu drahé. Ostatní si koupí obyč. bavlněné, ale nikdy bych si nevzala růžovou podrpsenku a k tomu modré kalhotky.. Takže já vždy ladím ;-)

jojo

Jana | 21.09.2011

Myslela jsem si, že výsledky budou nějak takto :) Sama ladím jen občas..

Přidat nový příspěvek