Zvrácenost: Push-up podprsenky pro holčičky!

27.05.2011 10:52

Obchodní řetězec v Británii vyvolal veřejné pohoršení. Prodával dvojdílné plavky pro sedmileté holčičky s push-up horním dílem. Podporuje snad pedofilii? Ptají se protestující rodiče. 

Je známo, že malé holčičky touží po ženském těle, vzhlíží se v panenkách Barbie. Mamince kradou boty na vysokém podpatku, červenou rtěnku. Malé parádnice. To, co udělal anglický obchodní řetězec s levnou módou však šokuje! 

Vzbouření rodičů
 

„Tímto modelem se Primark rozhodl, dle mého názoru, podpořit pedofílii,“ tvrdí rozčilený otec. „Je nepředstavitelné, takovou věc vůbec navrhnout, natož pustit do prodeje!“ I ostatní rodiče, kteří se do protestu zapojili sdílí jeho názor. „To je děs, takové plavky prodávat,“ připojuje se jedna z matek s protestní cedulí v ruce. „Sexualizovat děti je nechutné.“

.

 

Pobouření rodiče mají zcela jistě pravdu. Malé holčičky v nynějším světě už tak v útlém věku prožívají psychický nátlak. Své tělo začínají porovnávat s fotografiemi krásek v magazínech. S vyzáblými panenkami s monstr vnadami a nohou vytvarovanou pro jehly. Poslední pomyslnou kapkou manipulace s dětskou duší je vyvolávat touhu po uměle zvětšeném poprsí.
 

Protesty ze všech stran 

I britská organizace The Children´s Society, která se staví proti zneužívání dětí, kritizovala Primark za nesvědomitý přístup a předčasnou sexualizaci malých děvčátek. Pobouření vyjádřili i politici. 

Bikinky s vycpanou podprsenkou stály čtyři libry (asi 114 korun) a na výběr byly v růžové barvě se zlatými hvězdami, nebo v černé s bílými puntíky. Po vyvolané aféře mezinárodní řetězec Primark, který se prodává módu hlavně pro mladé, hodlá část zisků věnovat svazu na ochranu dětí.

Otázka etiky
 

Sexy design plavek vyvolal rozruch. Svět ale stále přehlíží spoustu výrobků, které prodeje chtiví obchodníci vyprodukují. Dětský make-up, botičky na podpatku. 

Kalkulující businessmani vydělávají na touze holčiček stát se malou panenkou. Na potřebě maminek mít doma malou princeznu. Jako například malá Suri Cruise pochodující v střevíčkách s rudou pusinkou. Někteří rodiče prostě nemají soudnost a nakupují, co miláček chce. 


Zdroj: www.prozeny.blesk.cz
 

Co si o těchto sexy bikinách pro malé holčičky myslíte vy? Diskutujte!

Diskusní téma: Zvrácenost: Push-up podprsenky pro holčičky!

NECHUTNÉ!!!

Andrea | 28.05.2011

Toto je opravdu nechutná zvrácenost tohle prodávat!!! Tu malou Suri Cruise jsem viděla na fotkách a je to hrůza co někteří rodiče dělají. Že jim není hanba!

Přidat nový příspěvek